Hoe activeer je Flash?

Hoe activeer je Flash?
Google Chrome heeft net een nieuwe versie uitgebracht voor hun Chrome browser. Met deze versie heeft Google besloten om Flash actief te blokkeren, ter voorbereiding op de stopzetting van Adobe Flash in 2020. Maar geen zorgen, GamePoint is er voor je.

OPTIE 1 (meest aanbevolen)

Wij hebben een exclusieve extensie voor Chrome ontwikkeld, die Flash automatisch activeert. Dit betekent dat je geen vervelende ‘’Activeer Flash’’ meldingen krijgt. Je kunt de ‘’GamePoint Flash Enabler’’ vinden door op de volgende link te klikken: KLIK HIER! Klik op ‘’Toevoegen’’ en vanaf nu kun je al jouw favoriete GamePoint spellen spelen zonder de vervelende Flash-Pop-Up.

OPTIE 2

Sta je Flash liever handmatig toe, volg dan de volgende stappen vanaf de ‘’Oeps, Flash is geblokkeerd’’ pagina:

  • Klik op ‘’Activeer eenmalig’’
  • Een puzzelicoontje verschijnt rechtsboven in je browser met de tekst ‘’Plug-in geblokkeerd’’
  • Klik op het puzzelicoontje en dan op ‘’beheren’’ zodat er een nieuw tabblad wordt geopend met instellingen voor Flash in Google Chrome
  • Klik op het knopje naast ‘’Niet toestaan dat sites Flash uitvoeren’’, zodat deze blauw wordt
  • Sluit dit tabblad en klik nogmaals op ‘’Activeer eenmalig’’ en op ‘’toestaan’’ in de pop-up die linksboven in je scherm verschijnt
  • Nu zal het spel herladen en kun je beginnen met spelen

Je zult ook een kleine video te zien krijgen op de pagina die je laat zien hoe je deze stappen moet volgen. Voor meer informatie hebben we een speciale hulppagina aangemaakt. Deze vind je hier https://www.gamepoint.com/nl/fixflash met een extra tutorialvideo.

We staan ook graag voor je klaar via LiveChat op de ‘’Oeps, Flash is geblokkeerd’’ pagina of via telefoon 070 4272970 als je meer hulp nodig hebt.

ArchivedUser63ff7c8061067 -
Ik ben zoooooo blij met IE
wil28 - 1 August, 2019 12:41 PM
Hoi gp kunnen jullie wat aan die ballenbak gaan doen AUB.je word er misselijk van zo snel.En hopelijk na al die jaren dat de kamers gesloten worden als het spel is begonnen,scheelt een hoop gezeur en het is ook niet leuk, steeds die hoppers bahh.groetjes wil
Desi9 -
hoi ik heb optie 1 geprobeert maar ik zie geen knop Toevoegen te staan !! wel n knop verwijder uit chrome
mopje238 -
dan heb je hem al actief Desi9.
MarcianoGP -
Hoi Desi9,

Als je de knop ziet staan met ''verwijderen uit Chrome'' betekent dit dat je de extensie al succesvol hebt toegevoegd. Als het goed is zou Flash dan automatisch toegestaan worden en zul je dit scherm niet meer krijgen.

Laat het me vooral even weten als je nog ergens tegenaan loopt. :)
Met vriendelijke groet,
Marciano
Foghornleghorn6 -
Ik gebruik Edge, maar ook daar kan ik niet de optie 'altijd toestaan' gebruiken, slechts éénmalig. Is hiet een oplossing voor?
GPTom -
Hoi Foghornleghorn6,

Dit komt door de nieuwste versie van Edge. Het is in deze versie niet meer mogelijk om 'altijd toestaan' te doen. Dit is een verandering van deze browser waar wij helaas niet veel aan kunnen doen. Je moet helaas dus elke keer eenmalig toestemming geven.
jojo334 -
mijn lukt het niet om regulier spel van te maken helaas jullie gooie de regels om en wij moeten nu handelingen doen die progamma totaal niet aan geeft. ga terug naar jullie spelpunt iedereen te vreden was aan passing ook goed geweest maarnee meer binnen halen grotere kamers maar wat met spelers doet of deed geen moment aan gedacht er komt nog wel een keer progamma wat zelfde bied als jullie en dan kost het jullie alleen maar jullie spelers voorlopig moeten we nog blijven en storten maar dat is kwestie vantijd schijt bij jullie alleen op de grote hoop daar verdienen jullie toch al niks meer aan dus de kleintjes blijven wel kopen goede redenering van jullie maar voor hoe lang nog? dagelijks op zoek en als gelijk waardig iets vind hang ik het meteen aan grote klok zo dat iedereener van weet. dat is mijn bijdragen aan Gamepoint
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Sorry hoor, maar je begrijpt het niet, Google Chrome is de boosdoener...en Gp helpt juist de spelers die gebruik maken van deze browser. om ongehinderd en op een prettige manier te kunnen blijven spelen.Terug gaan naar Spelpunt, absoluut niet.....je zou qua hard/soft ware echt niet 10 jaar terug willen in de tijd, sterker nog het zou niet eens meer werken !!
Over het vervolg van je verhaal kan ik kort zijn....speel je spel met plezier, waardeer met mate op...het gaat toch om geluk.
koffieleut22 -
zoooooo heeft het je opgelucht ???
hillie54 -
Ik ga wel op zoek naar een andere site, ben zat van al die veranderingen bij jullie.
ArchivedUser63ff7c8061067 -
Gp helpt juist de spelers !!! Voor de rest zie mijn betoog van boven voor zover het op jou van toepassing is
MarcianoGP -
Hoi hillie54,
Dit is geen verandering van ons, dit komt door Flash en de browsers die Flash gaan blokken. Wij proberen er juist voor te zorgen dat iedereen onze spellen kan blijven spelen. Niet alleen GamePoint heeft hier last van, alle andere websites met Flash hebben dit probleem ook.
Met vriendelijke groet,
Marciano
nunspeet1953 - 2 August, 2019 11:48 PM
er staat geen toevoegen als ik op "klik hier" druk
MarcianoGP -
Hoi nunspeet1953,
Als je op de link ''KLIK HIER'' drukt, kom je dan in een andere pagina met onze GamePoint Flash Enabler? Er staat een blauwe knop met ''Toevoegen aan Chrome'' of ''Add to Chrome''. Als dit er niet staat en er staat ''Verwijderen uit Chrome'' dan betekent dit dat je onze extensie al hebt toegevoegd.

Laat je het me weten als je hier nog hulp bij nodig hebt?

Met vriendelijke groet,
Marciano
HennyF8 -
Poker, als jij het allemaal zo goed weet leg dan eens uit wat IE is??
Want als ik het goed lees/ begrijp ondervind jij geen last??
MarcianoGP -
Hoi HennyF8,
Mister_Poker heeft het mooi uitgelegd in een reactie hieronder.
Heb je nog hulp nodig bij het activeren van Flash? Via Livechat staan we voor je klaar op de ''Oeps Flash is geblokkeerd'' pagina.
ArchivedUser63ff7c8061067 -
@HennyF8.

IE= Internet Explorer, ook wel bekend als Edge

Dat is 1 van de meest bekende internerbrowsers, andere bekende zijn Google Chrome en Mozzilla Firefox.
clara678 -
heb dit al geinstalleert maar doet het niet
dan weer wel en dan weer niet
MarcianoGP -
Hoi clara678,

Werkt het inmiddels?
Zo niet, zie je linksboven in je browser een klein GamePoint icoontje? Als je deze ziet heb je de extensie succesvol toegevoegd aan Chrome. Als je probeert een spel in te komen en je komt weer op de ''Oeps Flash is geblokkeerd'' pagina, dan kun je een livechat starten met ons. Wij nemen de stappen dan één voor één met je door.

Met vriendelijke groet,
Marciano
Pastelletje -
Het is absoluut off topic, maareh....waarom, waarom is er nu in ene weer die afgeroomde versie van BINGO? Idioot grote kaarten, geluiden waar ik stapeldol van word (moet een zgn rollende bal geluid zijn...mwahhh niet echt) en je kunt nergens meer je bord met getrokken nummers kwijt zonder dat je zicht op je kaarten word gehinderd. Bah!
MarcianoGP -
Hoi Pastelletje,

De nieuwe testversie staat aan en hier wordt zeker nog aan gewerkt om dit soort dingen helemaal goed te maken. De reden waarom? Adobe Flash wordt geblokkeerd door de meeste browsers, zoals je in de blog hierboven kunt lezen. Daarom werken we hard aan een nieuwe versie die niet op Flash draait.

Bedankt voor je feedback. Ik ga het noteren en doorgeven aan ons Bingo team.
Met vriendelijke groet,
Marciano
kadokido - 9 August, 2019 3:17 PM
Hou toch eens op met dat getest!! doe dat om mij snachts. Weer heb ik problemen met Chrome en bingo. Weer zijn jullie aan het testen. Ongelooflijk en nee het wissen van cookiees helpt niet hoor.
MarcianoGP -
Beste kadokido,

Ik hoop dat je snapt dat deze test noodzakelijk is om door te kunnen blijven spelen.
Nogmaals: Adobe Flash wordt geblokkeerd door Chrome en andere internet browsers. Hier kunnen wij niets aan doen. Dit is een probleem dat Flash veroorzaakt en dit geldt voor alle websites die Flash gebruiken, waaronder GamePoint.

De test moet gedaan worden als spelers online zijn, daarom kan dit niet s'nachts. We hebben jullie feedback nodig, anders zal de test niet verder ontwikkeld kunnen worden. Als wij stoppen me testen, kun je binnenkort helemaal niet meer spelen. Ik hoop dat dit wat duidelijkheid creëert.
Als je problemen hebt met de test: graag duidelijke feedback via de mail/chat of telefoon.

Met vriendelijke groet,
Marciano
kadokido - 9 August, 2019 3:18 PM
En met mijn opmerking hoe je dit ZELF weer kunt aanpassen wordt jammer genoeg niets gedaan.
brilsmurf17 -
waar zit de oeps flash pagina ?
MarcianoGP -
Hoi brilsmurf17,

Als je een spel in gaat, kun je op het ''Oeps, Flash is geblokkeerd'' scherm komen.
Lukt het je wel om gewoon te kunnen spelen, zonder de Flash pagina tegen te komen? Of heb je onze extensie al?

Met vriendelijke groet,
Marciano
CAMPIS42 -
hallo gp.. tijdje geleden kon ik niet op de bingo komen..jullie gebeld kwam door de flash..optie 1 geprobeerd ..nee dus.. jullie gebeld en saam alles door genomen..edge wilde ook niet..maar kon s avonds wel weer spelen tot nu toe..9 augustus.. kan weer niet.. en nu dan??? zie wel verwijderen uit crome..moet ik dat doen..heb verder geen verstand ervan.. help me a.u.b.. ben al op leeftijd en huisgebonden ..dit is het enige wat ik kan doen... wacht jullie antwoord af.. gr.. campis42
MarcianoGP -
Hoi CAMPIS42,

Kom je weer vast te zitten op het ''Oeps Flash is geblokkeerd'' scherm? Of kom je wel in een spel en werkt Bingo niet helemaal?

In het eerste geval: Als er staat ''Verwijderen uit Chrome'' betekent dit dat je onze extensie hebt toegevoegd en zou je direct een spel in kunnen. Mocht dit niet het geval zijn, probeer ons dan eventjes te bellen, dan kunnen we je beter helpen.

Met vriendelijke groet,
Marciano
MBfan1 -

This comment has been removed.

alweerkwijt - 10 August, 2019 10:36 AM
Ik heb hem al een poosje toegevoegd en meestal gaat het goed, alleen met de bingo wil hij hem regelmatig niet pakken. Gisteren een hele tijd niet en nu ook weer niet en zonder flash is bingo echt heel vervelend. Jammer. Maar wel goed voor de punten, want zo raak ik ze minder snel kwijt :-)
alweerkwijt - 10 August, 2019 3:06 PM
Komt niet meer goed vandaag zie ik?
MarcianoGP -
Beste alweerkwijt,

Ik had eerder gereageerd op je laatste reactie op de blog. Nu zie ik waar je het over hebt.
Ik zal even navragen over dat de extensie het soms niet doet. Dit was nog niet bekend bij ons.
Voor nu: hoop ik dat de extensie het goed zal blijven doen.

Krijg je een melding als de extensie niet werkt? Zo ja, zou je hier dan een foto van willen maken en naar ons sturen via whatsapp? Dit kan via
070-4272970.

Met vriendelijke groet,
Marciano
MBfan1 -
Halloooooo, kunnen jullie nu ook een keer naar de mensen luisteren? We worden t echt ZAT nu die testversies, nu al sinds gistermiddag. Zet gewoon t oude weer terug AUB!
alweerkwijt - 10 August, 2019 7:42 PM
Het gaat hem niet worden vandaag geloof ik
MarcianoGP -
Beste MBfan1,

De testversie blijft voorlopig draaien, maar deze staat nu meer uit noodzaak aan. Deze versie loopt momenteel beter dan de oude versie, door het aantal problemen dat Flash heeft veroorzaakt. Er wordt natuurlijk nog hard aan gewerkt om deze versie net zo goed te maken als de oudere versie. Daarom horen we graag alle feedback en problemen waar je momenteel nog tegenaan loopt.

Kun je anders proberen Firefox te downloaden en via deze browser te spelen?

Met vriendelijke groet,
Marciano
CAMPIS42 -
hoi gp..helppp kan er weer niet op.. heb reeds een mail gestuurd..vanacht in ene keer wel om half 1.. help a.u.b. gr campis 42
MarcianoGP -
Hoi Campis42.

Heb je de extensie toegevoegd aan Chrome? Bel ons anders eventjes, dan kunnen wij stap voor stap met je meekijken, zodat je straks geen problemen meer hebt met Flash. Je kunt ons nu bereiken op 070-4272970.

Met vriendelijke groet,
Marciano
seahawks_seatle -
het is klote om er in te komen bah al die veranderingen weg met gp
MarcianoGP -
Hoi seahawks_seatle,

Het is geen verandering van GamePoint. Adobe Flash word geblokkeerd door Chrome en andere browsers. Wij doen daarom ons best om jullie zo goed mogelijk te helpen om Flash te activeren en normaal verder te kunnen spelen.

Als je problemen hebt met het activeren van Flash, gebruik dan aub de Live Chat op de ''Oeps, Flash is geblokkeerd'' pagina of bel ons op 070-4272970. Wij helpen je met alle plezier!

Met vriendelijke groet,
Marciano
vrouw291 -
wat een geouweoer met flash blokeert steeds leuk spelen zo en maar punten verliezen dan crasht flash weer doe aub die flash eraf dit is niet meer leuk spelen
vrouw291 -
het word echtr een zootje op gp zo luister aub eens naar jullie klanten kost alleen maar geld als je er steeds uit moet omdat vast loopt
MarcianoGP -
Beste vrouw291,

Wij snappen dat het erg vervelend is met Flash op dit moment, dat Google Chrome Flash op deze manier blokkeert kunnen wij helaas niets aan doen. Wat we wel kunnen doen is jullie helpen om Flash te activeren, via onze extensie. Als je deze toevoegd aan je Chrome browser, is er niets aan de hand.

Je kunt dit doen door naar:
bit.ly/GamePointChromeExtension te gaan.
-Klik op: Toevoegen aan Chrome
-Klik op: Extensie toevoegen aan Chrome
-Mogelijk even opnieuw inloggen met je spelersnaam.
-Je zou nu geen last meer moeten hebben van Flash.

Mocht het nog niet lukken, maak dan even gebruik van de Live Chat op de ''Oeps Flash is geblokkeerd'' pagina of bel ons op
070-4272970

Met vriendelijke groet,
Marciano
nelleke1 -
oepss zeg wat zijn jullie weer goed bezig klopt geen ene donder van meer bij jullie je moet dit doen dat moet je doen en dan doe je dat maar je komt helemaal niet op de rol te staan om wat te winnen dan denk ik ik ga wat slots spelen ind de 250 kamer kom je bezopen van terug want daar win je ook niet,dus de groeten maar weer
MarcianoGP -
Beste nelleke1,

Wat klopt er niet? Heb je het nu over Flash of iets anders?
In het geval van Flash wil ik je aanraden om de Live chat te gebruiken of even naar ons te bellen.

Over het winnen: Er is geen winrol of iets dergelijks. Je moet wel een beetje geluk hebben.

Met vriendelijke groet,
Marciano
alweerkwijt - 11 August, 2019 8:39 PM
En ook vandaag nog niet?
MarcianoGP -
Hoi alweerkwijt,

Wat bedoel je met ''en ook vandaag nog niet?''
Neem even contact met ons op via telefoon, chat of live chat, dan kunnen we je waarschijnlijk beter helpen.

Met vriendelijke groet,
Marciano
CapeOfGoodHopE -

This comment has been removed.

dierenvriend15 -
ik kan nou niet zeggen dat het goed werkt hij hapert steeds
MarcianoGP -
Hoi dierenvriend15,

Waar heb je het precies over, wat hapert er steeds? Bingo of iets anders?

Groet,
Marciano
xxpatries1 -
nou ik weet niet wat er gebeurt is maar ik kan haast niet spelen omdat het zo traag is geworden.
ik heb hem ook al actief staan.
wie heeft tips?
MarcianoGP -
Beste xxpatries1,

Bedankt voor je berichtje. Ik zie dat mijn collega had aangeraden om Firefox te proberen. Heb je dit inmiddels geprobeerd?

Groet,
Marciano
maria2110 -
het gaat wel goed alleen die klik bij de rollende ballen . maar dat halen jullie er nog wel uit
als het klaar is .
groetjes
MarcianoGP -
Hoi maria2110,

Bedankt voor je berichtje, de klik bij de rollende ballen, is een probleem waar we meer over willen weten. Goed dat je dit doorgeeft! Zou je volgende keer als je in Bingo zit en je hebt hier weer last van even een bug willen melden? Dit zou ons erg helpen!

Alvast bedankt en groeten,
Marciano

datismooi22 -

This comment has been removed.

dartpoezen -
Waardeloos spelen met die testversie. Alles ziet er wazig uit. Als je in prive aan het chatten bent, zie je de tekst van de lobby er tussendoor. Elke keer hetzelfde bij de bingo, laat het zoals het is, dat veranderen is waardeloos.
MarcianoGP -
Beste dartpoezen,

Bedankt voor je feedback, dit is bekend bij ons en ons Bingo team werkt er hard aan om dit probleem op te lossen. Nogmaals: we kunnen Bingo niet zo laten als het was, omdat het op Flash draaide. Als Adobe Flash straks compleet stopgezet wordt, zou er dus helemaal geen Bingo meer zijn, zonder deze versie.

Ik hoop dat dit duidelijk is.

Groet,
Marciano
ferrarirood1 -
Beste Gamepoint.

Ik kan alle spellen laden, alleen bingo gaat heel erg traag en omslachtig (het spel laad 2 z op) krijg ook een vreemd beeld te zien, alle andere spellen kan ik wel probleemloos opstarten, hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Groet ferrarirood
MarcianoGP -
Beste ferrarirood1,

Voor Bingo hebben we een nieuwe versie, hier wordt zeker nog aan gesleuteld. We horen daarom ook graag je feedback, in dit geval over wat voor beeld je te zien krijgt. We ontvangen je feedback het liefst via de Feedback knop als je in Bingo zit. Op deze manier komt het direct bij het juiste kanaal terecht en kan ons Bingo team de feedback verwerken.

Met vriendelijke groet,
Marciano
wil28 - 12 August, 2019 7:30 PM
hopeloos progamma waardeloos bahhhhhh
popie55 -

This comment has been removed.

MarcianoGP -
Beste wil28,

Als je duidelijke feedback geeft kunnen we hieraan werken. Uit deze reactie kunnen we niet opmaken waar je het over hebt.

Groet,
Marciano
xvlinderx -
Hoop ook dat er wat aangedaan kan worden aan die irritante tekst elke keer over nieuws aan de rechterkant, om de paar seconde komt die tekst in beeld. Zeer irritant.
pietjepuk19 -
Ik snap niet als er iemand iets vraagt dan geeft die mister poker antwoord is dat ook een admin??
Mister_Solo -
Nee, maar ik help graag spelers...dat mag iedereen doen !!