Vlucht GP472 is klaar voor vertrek!

Vlucht GP472 is klaar voor vertrek!
Binky, Meld je alsjeblieft bij Gate B3, dit is je laatste kans om te boarden! Op 15 augustus arriveren Binky en zijn vrienden op een NIEUWE LOCATIE in GamePoint Bingo. Om dit te vieren organiseren we een Weggeefactie, waarbij we de locatie onthullen. Om te ontdekken waar Binky heengaat en kans te maken op mooie prijzen doe je donderdag vanaf 20:00 uur mee!

Hoe kan je kans maken? Vertel ons waarom JIJ moet winnen via [email protected] (vergeet niet je speelnaam te vermelden) of ga je favoriete spel in en gebruik ons ServicePunt. De leukste, gekste en spannendste inzendingen worden donderdag vanaf 20:00 uur beloond met mooie prijzen! Klik hier voor de actievoorwaarden.

Hopelijk tot dan!

Speel Gamepoint Bingo

tulpenbol85 -
ik weet waar binky naar toe gaat hy gaat met ons naar spanje in september mag by ona logeren hihi
koffieleut22 -
hoi tulpen bol ik kom graag bij je logeren hoor als gp mij de vakantie geeft
duivenkoningin -
Kunnen we ook winnen als we gewoon mee spelen donderdagavond?
Of moeten we perse vertellen waarom we willen winnen?
MarcianoGP -
Hoi duivenkoningin,

Je moet echt even een mailtje sturen en vertellen waarom je wil winnen!
Succes!

Met vriendelijke groet,
Marciano
MBfan1 -
Ik hoop dat jullie dan eindelijk de oude instellingen terug zetten! Ben er nu wel klaar mee na bijna een week met die testversie! Het is niet te doen zo zeg. Alles is traag en ik blijf maar mailen, maar jullie doen er niks mee!
MarcianoGP -
Hallo MBfan1,

Zoals ik al eerder heb aangegeven: deze versie geldt niet meer zozeer als testversie en geeft minder problemen dan de oude versie, vanwege Adobe Flash. Ik heb je ook al gevraagd om via FireFox te spelen.

Groet,
Marciano
sandy_simba_ -
ben ik met je een mb heb ik ook gedaan en geen reactie terug ik heb het zelfde probleem alles blijt hangen en heb ook gevraagt of ze ouwe versie terug willen zetten .
anietaaa - 14 August, 2019 5:46 PM
Jammer dat er staat dat je een mail kan sturen waarin je verteld waarom jij MOET winnen. Dit staat me tegen en weerhoud me om een mailtje te sturen. Natuurlijk zou ik graag willen winnen, en kan ik genoeg redenen verzinnen waarom ik graag zou willen winnen. Maar ik kan met geen mogelijkheid bedenken waarom ik zou MOETEN winnen... Een ander kan het net zo goed gebruiken en misschien gun ik het die ander dan wel veel harder. Ik zou de tekst toch enigszins aanpassen als ik jullie was ;) En ergens vind ik het gewoon jammer dat er dus een mail nodig is om kennelijk kans te maken om iets te winnen? Waarom word daar voor gekozen?
printers -
hallo, ik ben er klaar voor om wat te winnen. Dan ben ik net als binky binnen.
waar gaat binky heen? ik wil ook anders is het gemeen.
Heb nog nooit iets gewonnen bij gamepoint dus dat word tijd.
dus laat me winnen dan word ik verblijd.
mvg printers