Een bericht van GamePoint!

Een bericht van GamePoint!
Het uitbreken van het Coronavirus (COVID-19) raakt ons allemaal, spelers en medewerkers. We willen jullie via deze weg graag laten weten dat we er hier bij GamePoint alles aan doen om een veilige omgeving te creëren voor iedereen betrokken bij GamePoint en onze manier van werken zo aan passen dat iedereen kan blijven spelen en werken. In deze tijd van grenzeloze technologie is thuiswerken al lang geen nadeel meer!

Dit betekent misschien wat veranderingen voor ons in de planning en schema's. Daar houden we jullie van op de hoogte, want de omgeving verandert, de service niet. Het kan door alle veranderingen dat de telefoon wat later wordt opgenomen of dat de mail even iets langer op zich laat wachten. Maar we komen hoe dan ook bij je terug met een gepast antwoord op je vraag of opmerking. Maak je geen zorgen!

Het is geweldig om te zien hoe vanuit alle kanten van de samenleving initiatieven op poten worden gezet om zij die dat verdienen te steunen. Eén van die initiatieven is mede georganiseerd door één van onze spelers: Klap Corona de Wereld uit! Op 24 maart om 20:00 uur roepen zij iedereen op om op pannen en potten te slaan en je zo te laten horen voor eenzame ouderen, zorgverleners, vakkenvullers en ieder ander die een steuntje in de rug verdient.

Bedankt voor het geduld, begrip en het mateloze speelplezier! Let op elkaar en bovendien op je eigen gezondheid!

Met vriendelijke groet,
Jouw GamePoint Team

 

Speel GamePoint Bingo 

STOUTERTJE - 24 March, 2020 11:29 AM
Prima!
_1_MAGISCHE_DAG - 24 March, 2020 1:36 PM
hoi hoi ik doe mee
_1_MAGISCHE_DAG - 24 March, 2020 1:40 PM
en hoop dat deze magische dagen snel weer voorbij mogen vliegen
het is soms voor bang van te worden
best wel eng hoor
hoop we allemaal gezond blijven
veel STERKTE allemaal
tweetylover -
het is vresselijk dat er corona virus is ,heb respect voor de mensen inde zorg en politie brandweer het is vresselijk om te horen dat veel mensen ziek zijn of zelfs overleden er aan .Laten we met z"n alle zorgen om afstand te houden en de corona de wereld uit te klappen
mooi dat gp wel door kan gaan vooral voor de thuis zitters zoals ik kom het toch een beetje goed

ook zal het leuk zijn als we allemaal de pannen slaan smiley krijgen voor 20,00uur vanavond
kaneel1 -
Bijdragen in geld voor wat nodig is lijkt me handiger, ik hoop dat julie zoiets opzzetten en verdubbelen? Dat kan dat weet ik...
galicia1 - 26 March, 2020 3:53 PM
Doe is een extra leuke aktie met b.v. 200% extra iedereen zit thuis en verveeld zich