Speel in MEGA kamers!

Speel in MEGA kamers!
De grootste potten kun je zeker weten vinden in onze exclusieve automatische 5,000 en 10,000 Muntenkamers! Speel op 27 en 28 maart en maak kans om VEEL te winnen. Stel je voor hoe groot de SuperBingo’s zullen zijn als iedereen de pot vult!

Speel GamePoint Bingo!

schollie4 - 27 March, 2020 10:21 AM
Vind dit een beetje rara aktie in deze onzekere tijden. Beter goede (hele goede) muntenaktie dan hogere kamers!! En dan geen 100% maar kom de mensen een goed tegemoet met bv 200% aktie of meer. Dan hebben jullie hart voor de mensen die hier spelen, kom de mensen tegemoet!!
MarcianoGP -
Hoi schollie4 en HennyF8,
We organiseren nog steeds verschillende evenementen in verschillende kamers, zodat er voor iedereen een leuk evenement is, juist ook in deze tijd. Ook organiseren wij op a.s. zondag een Mega Weggeefactie voor iedereen, waarbij je al kans maakt als je online bent. Houd ook vooral dit weekend het nieuws in de gaten voor een mooie Munten actie
HennyF8 -
Helemaal met je eens schollie.Ik zit verplicht in thuisisolatie en kan wel een leuke actie gebruiken zoals zovelen in deze moeilijke tijd.
Mister_Solo -
Gp 10K room nergens te vinden
MarcianoGP -
Hi Mister_Solo,
voor nu kun je genieten van de 5.000 Kamer, maar de 10.000 Kamer komt er zeker nog aan!
JansenK1 -
Beter lezen solootje zoals je altijd zegt tegen iedereen mister B
mary57 -
Volgens mij zijn het handmatige kamers en geen automatische kamers?
Mister_Solo -
Scherp ! Klopt, Gp maakt een foutje
Wimke3 -
is weeeeerrrrrrrrrr voor de rijken net zoals gratis kaarten 1000 auto in 3 potjes WINT 2 ervan Die BevSout..... niet normaal ,wel goed uitgezocht 2,3 miljoen had ze toch maar en hoppa 2x58.000 zoveel erbij Klopt van geen kanten Altijd op dezelfde kakhopen
ly3 - 30 March, 2020 10:27 PM
ze willen meer meer meer meer