Werk je browsers tijdig bij!

Werk je browsers tijdig bij!
Het bijwerken van je browser is heel belangrijk voor zowel veiligheid als de garantie dat we je voor onze spellen de best mogelijke speelervaring kunnen bieden. Daarom hebben we dit speciale bericht voor alle gebruikers van Internet Explorer of oudere versies van Microsoft Edge.

Internet Explorer is een browser ontwikkeld door Microsoft en deze specifieke browser wordt binnenkort niet meer verder ontwikkeld. De vervanging staat al een tijdje klaar, dat wordt Microsoft Edge en dus vervalt de ondersteuning voor Internet Explorer. Microsoft en GamePoint raden alle gebruikers van Internet Explorer en oudere versies van Microsoft Edge sterk aan over te stappen naar een nieuwe browser.

Om het allemaal net iets makkelijker te maken, hebben we een speciale pagina opgezet waar jij je nieuwe broswer kan kiezen en installeren.

Bekijk de pagina hier en werk je browser in een paar stappen bij. Heb je hulp nodig, dan zit onze Helpdesk voor je klaar.

belinda100 - 3 July, 2020 12:09 PM
Ja en dan heb je na een update de nieuwe versie van edge en dan blijft Gamepoint hangen tot 90 % en daarna stopt de pagina ..... ook is het niet meer mogelijk om in edge een facebook en een gamepoint account naast elkaar te hebben omdat ze elkaar hinderen ... heb je de ene open dan stopt de andere ... dus in dit geval is verandering geen verbetering. Ik heb hetzelfde bij chrome. Het enige wat het prima doet is IE en dat wordt straks niet meer ondersteunt. Wordt straks lastig bingo spelen gok ik maar zo
franklyne - 3 July, 2020 1:05 PM
idd
Golo - 3 July, 2020 10:15 PM
Hi Belinda, als je met twee speelnamen tegelijkertijd wilt spelen dien je inderdaad twee verschillende browsers te gebruiken. Anders gooi je steeds je eigen naam eruit als je in een ander tabje inlogt. Dat 90% verhaal is wel gek. Misschien kunnen we eens met je meekijken als je dat hebt? Je kan met de Helpdesk een afspraak daarvoor maken, halen we er een techneut bij die op afstand meekijkt.
chippie73 - 7 July, 2020 9:35 AM
ook met maar 1 spelnaam is de nieuwe edge een probleem want na een tijd gooit hij het spel gewoon vast en doet niets meer het is er niet op vooruit gegaan maar achteruit en heb je bv meerdere pagina`s open dan loopt dit hier ook vast ........
teunie -
flahs is geblokkeerd
Golo - 3 July, 2020 10:18 PM
Hi Teunie, probeer deze plugin eens aan de browser toe te voegen. Als je dit installeert wordt Flash op GamePoint automatisch toegestaan: https://chrome.google.com/webstore/detail/gamepoint-flash-enabler/hondlccdejidmimngjiikdpfojbkamlf
GiuseppeB38 -
Idd
NelTielen -
Ik kom nietin multiplayer
MarcianoGP - 3 July, 2020 5:47 PM
Hoi NelTielen,
wat bedoel je precies? En welk spel bedoel je? We horen graag meer van je :)
bingospellen4 - 3 July, 2020 2:11 PM
Gamepoint is bij mij alleen via avast te spelen.
Maar af en toe stopt het met de mededeling avast is niet uw browser.
Firefox doet het niet meer.
Golo - 3 July, 2020 10:34 PM
Hoi hoi, Avast is wel heel specifiek. Laten we samen eens kijken waarom Firefox het niet doet na het weekend. U weet mij te vinden ;)
houvanjou19 -
Ook hier werkt het niet sp. Ik heb een nieuwe computer. Alles is up to date en werkte prima. Nu heb ik op advies toch een update gedaan alleen krijgje dan een nieuwe versie en werkt er echt niks meer. Je komt op een *verouderde * bingo scherm uit. Dit werkt niet!!! Alles is supertraag en laad heel erg langzaam. Dit schem kreeg ik in het verleden ook als er onderhoudswerkzaamheden waren. Na de onderhoudswerkzaamheden was het weer goed.
Ik heb mijn computer nu weer terug gezet na de update. En nu is alles weer goed. Mocht ik geen bingo meer kunnen spelen als het allemaal veranderd dan helaas zijn jullie mij kwijt . Ik ga geen update doet en dat het dan nog niet werkt. Op dit moment werkt en goed. Ik gebruik trouwens Edge.

Ik zou zeggen geen update ( nieuwe versie) want dit werkt voor geen meter
Golo - 3 July, 2020 10:22 PM
Hoi hoi, ik zie dat je gebruik maakt van een oude versie van Edge. Elke volgende Windows update zal dit voor je updaten, hierdoor wordt je geforceerd naar de nieuwste versies. Daar kan GamePoint niet zoveel aan doen, dat doet Microsoft. Je komt er niet echt onderuit ben ik bang. En als de spellen dan niet meer goed lopen, kunnen we vast wel even kijken of we het wat voor je kunnen verbeteren, maar dan moeten we wat meer informatie over je systeem samen opzoeken.
koffieleut22 - 3 July, 2020 4:27 PM
alleen maar klachten gp dus blijkbaar nog veel werk te doen wil alles goed werken !!!! nu werkt het hier prima dus blijf nog maar zo spelen tot alle problemen opgelost zijn !!
GPMartijn - 3 July, 2020 5:43 PM
Beste allen,

Bedankt voor jullie reactie! Helaas is het niet onze beslissling om Internet Explorer niet meer te ondersteunen. Dat is de beslissing van de bedrijven achter deze browsers. Wat we wel kunnen doen, is jullie speelervaring to goed mogelijk proberen te verbeteren en jullie te helpen waar mogelijk. Hier komt vaak wel een software update of zelfs een hardware update bij kijken!

Het probleem met 90% kan vaak al simpel worden verholpen door de browsergegevens te verwijderen. Mocht je hier hulp bij willen kan je altijd even bellen met 070 4272970. Daar zitten onze toppers vanavond nog tot 22:00 voor je klaar.

XxBIG_TROUBLExX - 3 July, 2020 5:54 PM
update gedaan van google chrome er is niks veranderd spel blijft steeds hangen en de verbinding is steeds weg wat hoogst irri is bij handmatig zo te lezen ligt het probleen dus niet bij de spelers want een heleboel mensen hebben hier last van misschien toch eens kijken wat jullie zelf anders kunnen doen want het is echt niet leuk spelen zo
Golo - 3 July, 2020 10:26 PM
Google Chrome zou zichzelf altijd moeten updaten. Dat hoef je niet zelf te doen. Verbindingsproblemem hebben niet zoveel met de browser te maken, maar met de connectie. De Helpdesk kan je eventueel wil wat tips geven om dat te verbeteren.
Sylvana1987 -
Ik speel altijd in Chrome, maar de laatste tijd duurt het met dobbelfeest echt enorm lang voor de dobbelstenen reageren en moet ik meerdere keren klikken op het scoreblad voordat hij de score pakt. Het lukt me bij triple spel in 18 minuten geen eens om 1 spel uit te spelen. Moest net nog 8 keer gooien toen de tijd al om was omdat hij zo traag reageert. terwijl ik op andere websites nergens last van heb. Dus het ligt echt aan Spelpunt.
Golo - 3 July, 2020 10:30 PM
Hi Sylvana, als je Windows 10 hebt en de meest recente browserversies kun je inderdaad de nieuwste versie van RoyalDice hebben, met het Bingo-dobbel spel. Misschien kunnen we eens met je meekijken waarom het bij jou zo traag gaat soms. Het is een beetje technisch gebrabbel waar ik je nu niet mee wil vervelen, maar we zouden het welicht voor je kunnen optimaliseren.
nancy1205 -
Hallo allemaal de vernieuwing is absoluut geen verbetering ik speelde altjd met plezier vanaf het begin dat het nog spelpunt was ik vind het nu niet leuk meer
nancy1205 -
en blif nu ook hangen op 90 procent niet leuk meer!!!
jannekeGP - 4 July, 2020 12:54 PM
Hi nancy1205,

Het probleem met het laden tot 90% kan vaak opgelost worden door je cachegegevens te verwijderen. Mocht je hier hulp bij willen kan je ons bereiken via de telefoon op 070-4272970 of stuur ons een mail zodat we jou de stappen kunnen sturen hoe jij dit voor jouw browser kan doen.
Mister_Solo - 4 July, 2020 11:08 AM
Vanwege de problemen met Edge overgestapt op Chrome, werkt prima en volledig nadat ik Gp toegevoegd had in de Extensie.
nomoremoney12 -
ik blijf hangen op 90 procent zeer vervelend
jannekeGP - 4 July, 2020 12:56 PM
Hi nomoremoney12,

Het probleem met het laden tot 90% kan vaak opgelost worden door je cachegegevens te verwijderen. We hebben jouw email beantwoord met de instructies om dit correct uit te voeren.
bingospellen - 4 July, 2020 3:06 PM
Hoi,

Ben naar Chrome gegaan en gp goegevoegd in de Extensie.
Het helpt er was weer geluid en kan gp spelen.
cmaartje - 4 July, 2020 9:31 PM
ik heb de update van edge gedaan ik ben er zo blij mee alles werkt weer zo als het hoort niks geen problemen zo als die hier staan top van jullie
diaantje333 -
speelde altijd met edge, geen enkel probleem, nu met de update drama
gisteren google chrome maar geinstalleerd, ging iets beter maar nog niet om vrolijk van te worden
blijft irritant spelen zo
diaantje333 -
kan ook niet eens contact krijgen via het formulier
werkt ook amper
zwaar waardeloos dit
TonyGP - 6 July, 2020 9:45 AM
Hi diaantje333,

Wij vinden het natuurlijk erg vervelend om te horen dat het spel niet goed draait op jouw systeem. Uit jouw tweede bericht begrijpen wij dat jij het Servicepunt niet goed kunt openen, dit is natuurlijk ook niet zo handig als jij contact op wilt nemen met de GamePoint Helpdesk.

Wij willen je via dit kanaal vragen om even te kijken naar het stuurprogramma van jouw grafische chip, deze link kan daarbij helpen
https://support.microsoft.com/nl-nl/help/4028443/windows-10-update-drivers.

Zoek in deze lijst naar Display adapters of Beeldschermadapters en werk deze bij door de stappen van de bovenstaande link te volgen.

Wij hopen dat dit jouw situatie helpt. Lukt het niet of heb jij nog meer vragen voor ons, stel ze dan gerust!
chanel_57 -
Ik ben zo blij dat ik een chromebook heb, totaal geen problemen met updaten dat gebeurt vanzelf.
Sinds deze week krijg ik ook het rad voor extra punten, dus daar ben ik wel blij mee.
_GameBoy_ - 5 July, 2020 11:09 AM
Ik gebruik voor de bingo juist de oude explorer nog omdat de bingo bij alle andere internetbrowsers juist vastlopen! Zo irritant! Dus voorlopig blijf ik Internet Explorer gebruiken totdat alles goed is opgelost!
TonyGP - 6 July, 2020 9:57 AM
Hi _GameBoy_!

Neem gerust een keer contact op met de GamePoint Helpdesk via het Servicepunt in het spel. Laat ons in jouw bericht weten welke browser jij gebruikt en wat jou speelervaring is. Misschien kunnen wij jou een paar tips geven waardoor het spel beter draait op jouw systeem.

Je kan ook de stappen uit mijn eerdere bericht aan diaantje333 proberen te volgen. Wellicht helpt dit jou ook.

Succes en nog heel veel speelplezier!
omavandiego -
het werkt zeer goed bah bah van de 12000 naar de 300 nergens win je wat op facebook dubbele namen bij de gifts.op telf of tablet 4 min wachten voor je online bent jaja jullie doen het zeer goed,en zeg niet alles vernieuwen is gedaan maar werkt voor geen meter maar ja gewend bij jullie,dus de groeten spaar weer wel verder
spiderman145 -
spiderman145 bij mij haperen de bingo ballen ze komen stotterend het beeld binnen de laptop is helemaal na gekeken maar heeft niet geholpen. Andere spellen doen het goed dus weet u misschien wat de oorzaak is,,
EverdinaKuyer2 -
heb ook de nieuwe update gedaan werkt ook niet steeds verbinding weg kom eerst is met een goeie update heb altijd via maxthon gespeeld nooit geen problemen gehad en nu met edge alleen maar ergenis en ellende
Golo - 6 July, 2020 10:07 AM
Maxthon heb ik weinig ervaring mee, het is geen browser die doorgaans door veel mensen in Nederland wordt gebruikt. Ik zie dat je momenteel Google Chrome gebruikt, gaat dat beter?
miracle2018 -
Lekker op de tel is hij niet te downloaden. Tot aan vanmorgen geen problemen. Wordt er ineens uitgegooid en kan hem nu niet meer downloaden. Hij blijft op open staan terwijl hij er niet meer opstaat
TonyGP - 6 July, 2020 10:06 AM
Hi miracle2018!

Wij zijn het probleem met iOS devices waar de app van crached momenteel aan het onderzoeken. Hopelijk kunnen wij zo spoedig mogelijk met werkende oplossing komen, maar gebruik tot die tijd even een ander apparaat (indien mogelijk).

Onze excuses voor het ongemak.
belinda100 - 6 July, 2020 8:55 AM
@ GOLO ....Je zegt dat 2 speelnamen naast elkaar vastlopen .... dat is alleen het geval na de update ... op IE ( internet Explorer ) gaat het juist prima en heb ik niks geen probemen. Ik werl met 4 browsers er alleen IE werkt TOP
Golo - 6 July, 2020 10:04 AM
Dit is omdat je via IE nog op Flash zit, maar Flash stopt ermee aan het einde van het jaar. Niet onze keuze, maar het wordt gewoon door geen enkele browser meer ondersteund en kun je het dus niet meer spelen. Daarnaast stopt ook Internet Explorer ermee, het wordt niet meer ondersteund door Microsoft. Ook niet onze keuze, maar de simpele realiteit.

We moeten nu eenmaal met de tijd mee en dat betekent soms ook technologieën veranderen en we allemaal onze systemen moeten upgraden.
donnabonita -
heb allang google chrome en toch krijg ik steeds jullie berichtje om de browser bij te werken, hoe kan dit
Golo - 7 July, 2020 9:48 AM
Hi Donna, weet je het zeker? Ik zie namelijk dat jouw laatst gebruikte browser Internetexplorer 11 (32bit) is.
beo -
de spellen doen het wel goed behalve bingo die hapert steeds gr beo
marina30marina1 -
Hoi,

Waarom is het niet meer mogelijk om op je Ipad te bingoen,als ik hem open valt hij weer weg.
dat probeleem was er voor de update ook al,en nee het ligt niet aan mijn ipad want die is pas nieuw.
Ben hierdoor al veel punten kwijtgeraakt.
Met royal dice geen problemen.
vossenhol2 -
ik blijf hangen in bingo,,,,de ballen komen later.Loop op die manier alles mis. Maar het is zoals gewoonlijk weer onze schuld nooit die van GP. De lol van spelen gaat er snel af. Ik speel nogal eens op de APP gooien ze je in een kamer waar de minste spelers zitten,kan je dus niet zelf kiezen. Punten op dan is het gedaan naa een jaar of 12.
leida80 -
ik wil graag flash wat moet ik doen
MelvinJ16 -
trolz46 -
Op Firefox kan ik spelen,Maar als ik even naar een ander tabblad ga.
Dan blijft het spel hangen en is de chat weg,
Heel irritant.
En de Android app loopt vierkant,Bingo opstarten dan kan je beter eerst koffie zetten.
De tablet is een vrij recente met 4 gb ram
koolzaad - 8 July, 2020 4:53 PM
SCHANDALIG HOE JULLIE ERMEE OMGAAN PUNTEN VERLOREN OMDAT ZE BLIJVEN HANGEN ONVERSTELBAAR EN DAN 13X EEN BINGO MISLOPEN DAAR MAAK VRIENDEN MEE
Leo_Sanders -
zo vreemd dat ik golo hier flash zie promoten, volgens gamepoint zijn alle spellen al over naar html5 en flash is echt binnenkort afgelopen.
het is dus meer zaak om uit te zoeken of je pc/tablet/phone al html5 ondersteunt, misschien moet je daar nog iets voor doen.
Verder helpt in heel veel gevallen op de PC/tablet om de hardware versnelling van je video(scherm) en ook in je browser uit te schakelen, of niet in te schakelen indien aanwezig.
Als windows XP zelfs met SP3 het niet meer wil doen kun je alleen nog proberen om de laatste stand-alone installatie te vinden van firerfox, ESR 52.9, die op Windows XP wil werken, hiervoor kun je ook nog de flashplayer plugin vinden, maar nogmaals flash is echt afgelopen en html5 op Windows XP kun je geen spel mee spelen. ESR voor wie zich dat afvraagt betekend Extended Service Release.

Verder als troost, op windows 10 home edition is gamepoint ook een prima vastloper.