Zet jezelf in de schijnwerper!

Zet jezelf in de schijnwerper!
Zoals de meesten van jullie misschien weten, zetten we onze spelers graag in de schijnwerpers. We doen dit ding genaamd 'VIP van de WEEK', waarbij we elke week een nieuwe VIP-speler kiezen om deze speciale erkenning te ontvangen.

Maar we denken dat het tijd wordt dat we een paar uitzonderingen maken. We gaan niet-VIP-spelers in de schijnwerpers zetten als VIP van de week, en ze trakteren op een week GRATIS (Super)VIP en 500 Munten!

Wil je onze volgende gelukkige speler zijn die deze speciale erkenning ontvangt? Zorg ervoor dat je je beste profielfoto uploadt, want wie weet ben jij de volgende gelukkige winnaar met een plekje op onze site! Het enige wat je hoeft te doen is een medewerker laten weten dat je VIP van de week wilt worden.

moedertjec -
Gefeliciteerd.
vanillestok -
op een keerje vip graag svp
hearts55 -
bij google chrome 2minuten en 48 seconden nodig om in te loggen bij internet explorer 34 seconden ,wat is gamepoint achteruit gegaan geen wonder dat er zoveel hier stoppen, en terrecht ,daarbij wordt het spelen alleen maar duurder bij die geldwolven hier,ik niet meer ga hier stoppen
loontje110 -
Wil ook wel graag VIP super vip worden heb mooie foto met mijn lieve kleinkids
Mister_Solo - 7 July, 2020 6:52 PM
Alles leuk en wel, maar Vip van de week is niet weggelegd voor een niet-vip speler.

Bovendien is het 1 van de voordelen van een vip lidmaatschap, en kan toch toch niet zomaar ontnomen worden, mensen betalen hiervoor,dus houdt het dan ook exclusief voor Vip spelers !
GPMartijn - 8 July, 2020 9:34 AM
Hi Mister_Solo, bedankt voor je feedback. Zo nu en dan maken we graag eens een uitzondering en veranderen we een concept, om andere spelers ook in het zonnetje te zetten.
annemiek66 - 8 July, 2020 7:11 AM
nou na we meer dan 20 jaar wil ik ook weleens vip van de week worden
Jennique -
Solo heeft gewoon gelijk jullie rotzooien met jullie eigen vast gestelde regels en als jullie graag andere spelers in het zonnetje willen zetten kun je dat ook op een andere manier doen manieren genoeg hiervoor !!
SorboDeGriek -
Zo is dat! Door de onmogelijkheden van de eigen voorwaarden worden de regels met handen en voeten betreden, zowel door de spelers als door de leiding. Zonder handhaving van de orde wordt het een rommeltje. Tolerantie leidt tot chaos!
hairos1 - 9 July, 2020 12:09 PM
wil wel mee doen als vip van de week
duivenkoningin -
JONGE JONGE Sorbo De GRIEK Wat overdreven zeg!!
zwartsnorretje -
ik vind wel dat ie een punt heeft. Wat is er overdreven aan? dove queen?