Exclusief Interview!

Exclusief Interview!
Wil jij meer weten over je mede GamePoint spelers? Dan is dit je kans! We doen niet alleen exclusieve interviews met onze medewerkers, maar we willen ook onze spelers beter leren kennen! Daarom gaan we regelmatig deze interviews houden.

Vandaag hebben we gesproken met Eric_Renes.

#1 Hoe heet je en hoelang speel je al op GamePoint?
Ik ben Eric Renes en ben al ongeveer 12 jaar actief op Spelpunt/GamePoint.

#2 Wat is jouw favoriete GamePoint spel?
Vroeger was dat Klaverjassen, maar daar ging het de laatste tijd niet zo goed tussen spelers onderling. Nu zijn mijn favoriete spellen GamePoint Bingo en GamePoint Casino.

#3 Wat zijn je hobbies naast GamePoint?
Naast spelen op GamePoint (wat ik zowel op mijn laptop als mobiel doe) fiets ik graag en kijk ik graag leuke films en series op Netflix.

#4 Als je een filmpersonage zou zijn, wie zou je dan zijn en waarom?
Oei, dat is een lastige vraag. Ik heb daar eigenlijk nooit over nagedacht. Maar ik denk Danny Zucko. In de tijd dat Grease draaide was ik ook wel zo. Nu is dat allemaal wel een beetje veranderd maar kan me nog wel vinden in bepaalde dingen die hij deed.

#5 Kun je ons een leuk feitje over jezelf vertellen?
Ik heb nog steeds goed contact met mijn oppaskinderen (oude buurjongens) waar ik tot een jaar geleden veel op heb gepast, als hun moeder moest werken.

#6 Wat is jouw favoriete GamePoint event of show?
De Live Weggeefacties op Facebook! Ik vind de interactie tussen de deelnemers en jullie leuk, je kunt dan echt zien dat er mensen aan het werk zijn!

#7 Wat is jouw favoriete GamePoint herinnering?
Dat is alweer een tijdje geleden en was met Sinterklaas. Ik startte (toen nog Spelpunt) op en ik bleek voor een jaar VIP te hebben gewonnen.

#8 Wat zou je graag nog tegen je medespelers willen zeggen?
Laten we het gewoon gezellig houden op GamePoint. Het is maar een spel en iedereen verliest of wint wel eens.

#9 Heb je nog feedback voor GamePoint?
Nee eigenlijk niet, maar misschien meer spelers, die vaak online zijn, aan te nemen als host om de chats vaker in de gaten te houden, want soms is het niet normaal wat er in de chat verschijnt.

#10 Welke speler zouden we hierna moeten interviewen en waarom?
Ik nomineer Jacky97. De reden hiervoor is dat ze volgens mij ook best wel lang speelt op GamePoint en ik ben erg benieuwd naar haar ervaringen.

Wil jij ook door ons geïnterviewd worden? Laat het een van onze medewerkers in de chat weten of neem contact op met de helpdesk.

No comments