Welkom op de Bingo Road!

Welkom op de Bingo Road!
We zitten midden in de zomer, de temperaturen stijgen en we vermoeden dat bijna iedereen uitkijkt naar een ijskoude traktatie! Ga daarom met ons mee op de Bingo Road en begin met het verzamelen van zoveel mogelijk ijsjes om geweldige beloningen te behalen.

Zoals altijd zijn er meerdere manieren om EXTRA IJsjes te verdienen, zoals spelen in een bingokamer met een hogere inzet, meedoen aan een Superbingo of je gratis Munten op te halen wanneer de timer afloopt. Er is zelfs een kans dat een ijsje door je spel zweeft; prik de luchtbel door en pak het ijsje!

Speel nu om die ijzige traktatie te verdienen en geweldige beloningen te krijgen!

Speel GamePoint Bingo!

lina1 -
ik kan niet meer op gameponit hij blijf op 90 % hangen willen jullie daar even naar kijken
MarcianoGP -
Hoi lina1,
je kunt het beste even je cache legen/geschiedenis verwijderen. Dit zou het moeten oplossen. Als je nog meer hulp nodig hebt kun je het beste even telefonish contact met ons opnemen, dan kunnen we je sneller helpen.
lina1 -
ik zit weer op bingo een vriend heeft alles gedaan ik heb nu google crome werkt prima
dank jullie wel
mabuys3 -
waar vind ik die gamroad?
devender -
rechs bovenin als je in bingo zit
Migido -
Super leuk zo snel een nieuwe road
bacione -
Ik heb hetzelfde probleem als lina1. Kan niet op bingo, blijft hangen. Kan nog wel naar cardparty om de gewone munten te halen. Baal hiervan. Op Microsoft Edge geprobeerd, zelfde probleem.
lina1 -
je moet even je brouwser gegevens leeg maken . dat heb ik hier ook zien staan
MarcianoGP -
Hoi bacione, inderdaad wat lina1 zegt
sweetlove51 -
waarom de gratis free van 20 munten plots niet meer
cathyfernandes -
vind ik ook, heb ook geen video s meer,op de tablet zijn ze wel te krijgen en die is kapot. op de laptop krijg ik ze niet meer
Golo - 16 July, 2020 4:44 PM
We zijn afhankelijk van de partij die de video advertenties aanbied. Als er geen advertenties beschikbaar zijn, dan blijft het knopje grijs en kun je geen videos bekijken.

Tip: Op mobiel zijn er veel meer beschikbaar, waardoor je vrijwel altijd een video advertentie kan bekijken.
cathyfernandes -
snik snik
cathyfernandes -
mijn moeder wil graag de video s terug dank je wel fijne dag
aidy2 -
wil ook de video s terug waar praten we over heel veel mensen spelen op de giften , dus bij deze aub terug met de video s alvast bedankt, dan bedoel ik op de laptop, fijne dag
Golo - 16 July, 2020 4:49 PM
Zie hierboven. We zijn afhankelijk van de aanvoer van advertenties en op het web is dat wat minder geworden. Op mobiel moet je vrijwel altijd een advertentie kunnen bekijken. Misschien is dat een mooie tip.
ConnyBazenSter -
ik kan niet bingo want hij valt eidere keer uit help
silviaaatje -
mijn moeder speel bingo en kan niet met een mobiel omgaan, dat word een probleem .weet dat sommige mensen de bed uitgaan snachts om te claimen .als je de bingo opent staat r het regent munten haha de verkeerde kant op gaan de munten mensen met een klein budget kunnen dadelijk niet meer spelen.
verhoog dan de drie uurlijkse gift of maak er een 2 uurlijkse gift van.
silviaaatje -
of het rad hartstikke leuk maar 1x per dag kan evt ook 2 of 3 x per dag
,waar een wil is, is een weg.
ReneS974 - 17 July, 2020 4:31 PM
de bingoballen blijven constant in de koker hangen en dan komen er opeens 8 tegelijk, met handmatig bingo spelen is dit niet te doen. weg lijn weg patroon weg bingo. Los dit eens op aub
Golo - 17 July, 2020 4:53 PM
Hi Rene, dat klinkt alsof je even geen verbinding had. Dan komen er namelijk geen ballen, en dan plots meerdere tegelijkertijd. De helpdesk kan je met een hele rits aan tips voorzien hoe de verbinding geoptimaliseerd kan worden. Wellicht helpt dat.
HennyF8 -
Klopt,gebeurt hier ook steeds, en ligt NIET aan mijn verbinding.
Mister_Solo -
Even contact opnemen met de helpdesk voor het oplossen van jouw probleem
Mister_Solo -
Tip van mijn kant bij haperende bingoballen,traagheid van het spel...

Sluit alle sites de internetbrowser helemaal af, heropen opnieuw en het werkt een stuk soepeler/sneller. (ik speel via Chrome)